Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

pe urmele anchetei “Rl”

pe urmele anchetei “Rl”

Desant al poliţiştilor în ascunzătorile traficanţilor de ţigări din Piaţa Reşiţa

Traficul de ţigări “România liberă” a fost prima publicaţie din România care a scris despre traficul de ţigări din Piaţa Reşiţa, piaţă administrată fără o concesiune validă de către firma soţiei lui Constantin Negoiţă, directorul împuternicit al Agenţiei Naţionale Antidrog.

Marius Ghilezan 0 comentarii

Azi, poliţişti de la Serviciul Grupuri Infracționale Violente, din cadrul Poliţiei Capitalei, împreuna cu procurori DIICOT fac  37 de percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Constanţa pentru destructurarea a două reţele care făceau contrabandă cu ţigări. Potrivit unor surse G4Media apropiate anchetei, interlopii Cami Niţă, zis Fane Văncică şi Viorel Niţă, cunoscut cu porecla de „Pinochio al lui Văncică,” sunt persoanele vizate pentru traficul de ţigări.

Marfa netimbrată venea pe o filieră clandestină din Republica Moldova şi vândută cu preţul de 10 lei în Piaţa Reşiţa din Bucureşti.

În comunicatul remis presei de către Poliţia Capitalei, oficialii susţin că activitatea infracţională de comercializare a ţigărilor de contrabandă ce se desfăşoară într-un spaţiu comercial aflat pe exteriorul complexului din Piaţa Reşiţa, în care funcţionează aparent un amanet. Și la acest punct de desfacere sarcinile membrilor grupării sunt foarte bine stabilite, în sensul că, în timp ce una dintre persoanele menţionate mai sus se află în interiorul amanetului şi vinde ţigări de contrabandă pe fereastra uşii de acces în amanet, ceilalţi stau afară în stradă şi abordează potențialii clienți, pe care îi îndrumă să cumpere ţigări.

Acest fapt a fost prezentat şi de un reportaj cu camera ascunsă a Antenei 3.

Primăria sectorului 4 nu poate intra în posesia Pieţei Reşiţa datorită refuzului firmei care o administrează ilegal de a părăsi zona. Curtea de Conturi a calculat un prejudiciu de 8 milioane de lei, la bugetul local, prin neadministrarea pieţei.

Comentarii

loading...