Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dezbaterile pe Codurile penale, amânate de CCR

Dezbaterile pe Codurile penale, amânate de CCR

Curtea Constituţională a amânat miercuri pentru 28 mai dezbaterile pe sesizările USR şi PNL privind modificările aduse de Parlament Codului penal şi Codului de procedură penală.

Rl online 0 comentarii

Sesizările se referă la Legea pentru modificarea şi completarea Legii 286/2009 privind Codul penal, precum şi a Legii 78/2000 pentru prevenirea şi sancţionarea faptelor de corupţie, dar şi la Legea pentru modificarea şi completarea Legii 135/2010 privind Codul de procedură penală, precum şi pentru modificarea Legii 304/2004 privind organizarea judiciară.

,,Cu privire la sesizările de neconstituționalitate formulate în temeiul art.146
lit.a) teza întâi din Constituție și al art.11 alin.(1) lit.A.a) și art.15 din Legea
nr.47/1992 privind organizarea și funcționarea Curții Constituționale, înscrise în
lista de ședință de astăzi, 22 mai 2019, Curtea Constituțională a dispus amânarea
dezbaterilor pentru data de 28 mai 2019'', potrivit unui comunicat transmis de CCR.

Comentarii

loading...