10.6 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiDezvăluiri despre logodnica olandezului suspect de crimă

Dezvăluiri despre logodnica olandezului suspect de crimă

Parchetul General a făcut, marţi seară, o serie de precizări în ceea ce priveşte implicarea concubinei cetăţeanului olandez în uciderea fetiţei de 11 ani din judeţul Dâmboviţa.

Parchetul General precizează că, din actele de urmărire penală de până acum, nu a rezultat implicarea concubinei lui Johannes Visscher în uciderea Mihaelei Fieraru. Aceasta locuieşte în Olanda şi nu face obiectul cercetărilor.

”Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent în cauza privind uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru, din localitatea Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, nu au rezultat niciun fel de indicii privind implicarea partenerei cetăţeanului olandez vizat de ancheta penală, parteneră ce locuieşte în Olanda şi care nu face obiectul cercetărilor”, a transmis Parchetul General, potrivit News.ro.

Anterior, Parchetul a anunţat că s-au făcut percheziţii la domiciliul din Olanda al bărbatului suspectat de uciderea fetei, dar şi la locuinţa temporară a acestuia din România.

Procurorul general Bogdan Licu a declarat, marţi dimineaţă, că autorităţile române nu au încă dovada oficială că cetăţeanul olandez suspectat de uciderea fetei s-a sinucis, dar când aceasta va exista, procurorii vor dispune clasarea cauzei, precizând însă că vor fi urmărite în continuare toate pistele care îl vizează pe acesta.

Cele mai citite

Eurostat: România, printre ţările UE cu cel mai mare deficit şi cea mai semnificativă creştere a datoriei în 2023

Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023,...

Ministrul Andrei Spînu, din echipa Maiei Sandu, îi acuză de trădare pe politicienii care s-au dus la Moscova

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii al Republicii Moldova, îi acuză de trădare pe acei politicieni care și-au ținut congresul la Moscova. Înainte să fie numit ministru,...

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă