6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiDin nou un incident la metrou. Ce a pățit un călător

Din nou un incident la metrou. Ce a pățit un călător

Metrorex anunță că luni la ora 18:54, la stația de metrou Piața Unirii 1, linia 1 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător.

Din primele informatii, acesta a alunecat din greșeală în calea de rulare, fiind scos fără vătămări corporale.

Conform procedurilor, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou.

Incidentul este cercetat de Poliție.

„Precizăm că circulația trenurilor a fost reorganizată între stațiile Piața Unirii 1 – Eroilor 1, înregistrându-se întârzieri minime. De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică:În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului”, transmite sursa citată.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă