12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiDinozauri animați în curtea Muzeului Național de Geologie din București

Dinozauri animați în curtea Muzeului Național de Geologie din București

Dino Park Bucureşti şi Muzeul Naţional de Geologie propun publicului să viziteze o expoziţie cu caracter ştiinţifico-educaţional, care oferă o incursiune unică în istoria îndepărtată a planetei noastre.

Cei care vizitează Dino Park Bucureşti primesc reducere la preţul biletului de intrare în expoziţia permanentă a Muzeului Naţional de Geologie, dar şi cei care vizitează expoziţia permanentă din interiorul Muzeului vor avea reducere la accesul în Dino Park Bucureşti.

În curtea Muzeului de Geologie, Tyrannosaurus Rex, Triceratops, Brachiosaurus şi alţi 30 de dinozauri sunt animatronici şi respiră, văd, se mişcă, emit sunete.

Echipe de paleontologi pasionaţi şi tehnicieni pricepuţi de pe două continente – Asia şi Europa, au creat special posibilitatea unei experienţe unice, printr-o interacţiune reală cu animalele preistorice.

Expoziţia poate fi vizitată în intervalul orar 10.00 – 20.00, de luni până duminică. Copiii cu vârsta de până în 3 ani au gratuitate, iar cei cu vârste de peste 3 ani plătesc 20 de lei. Pentru adulţi, biletul costă 25 de lei. 

 

Cele mai citite

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...

Aproape 100 de blocuri din București rămân fără apă caldă până duminică

O veste cum nu se poate mai proastă pentru unii locuitori ai Capitalei, în contextul în care afară s-a răcit vremea. O avarie lasă...

Gabriela Firea anunță că situația lui Cătălin Cârstoiu va fi discutată în coaliție în curând

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să...
Ultima oră
Pe aceeași temă