Directorul Spitalului din Piatra Neamț, revocat din funcţie înaintea vizitei ministrului Sănătății!

Directorul Spitalului din Piatra Neamț, revocat din funcţie înaintea vizitei ministrului Sănătății!

Florin Apostoae a asigurat interimatul la conducerea instituției medicale pe durata a doar patru zile.

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Anunţul privind revocarea a fost făcut chiar de Florin Apostoae, la Antena 3.

El a declarat că joi seară a primit de la Ministerul Sănătăţii ordinul de revocare din funcţie, explicaţia sa fiind că probabil se doreşte ca, în contextul epidemiei de coronavirus, funcţia să fie preluată de un medic epidemiolog, iar el este specializat în medicina de urgenţă.

Fost director al Spitalului din Târgu Neamţ, Apostoae a fost numit interimar la conducerea spitalului din Piatra Neamţ în 4 aprilie, după ce fostul manager, Toader Mocanu, a renunţat la post din motive de sănătate.

Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru se va afla vineri la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, în condiţiile în care în judeţul Neamţ se află pe poziţia a cincea la nivel naţional ca nunmăr de îmbolnăviri cu coronavirus.

Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi a primit în cursul serii de joi, 30 de pacienţi confirmaţi cu coronavirus care erau internaţi la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ, întrucât medicii nemţeni nu mai fac faţă numărului mare de cazuri.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a afirmat joi, că nu sunt secţii închise la spitalul din Piatra Neamţ, dar acestea funcţionează cu un personal la limită, după ce mai multe cadre medicale sunt infectate cu coronavirus sau în autoizolare. El a precizat că ministerul urmăreşte ca acest focar să nu se extindă.

Citește totul despre:

#revocare #florin apostoae

Comentarii

loading...