13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiDirectorul Spitalului din Piatra Neamț, revocat din funcţie înaintea vizitei ministrului Sănătății!

Directorul Spitalului din Piatra Neamț, revocat din funcţie înaintea vizitei ministrului Sănătății!

Anunţul privind revocarea a fost făcut chiar de Florin Apostoae, la Antena 3.

El a declarat că joi seară a primit de la Ministerul Sănătăţii ordinul de revocare din funcţie, explicaţia sa fiind că probabil se doreşte ca, în contextul epidemiei de coronavirus, funcţia să fie preluată de un medic epidemiolog, iar el este specializat în medicina de urgenţă.

Fost director al Spitalului din Târgu Neamţ, Apostoae a fost numit interimar la conducerea spitalului din Piatra Neamţ în 4 aprilie, după ce fostul manager, Toader Mocanu, a renunţat la post din motive de sănătate.

Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru se va afla vineri la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, în condiţiile în care în judeţul Neamţ se află pe poziţia a cincea la nivel naţional ca nunmăr de îmbolnăviri cu coronavirus.

Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi a primit în cursul serii de joi, 30 de pacienţi confirmaţi cu coronavirus care erau internaţi la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ, întrucât medicii nemţeni nu mai fac faţă numărului mare de cazuri.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a afirmat joi, că nu sunt secţii închise la spitalul din Piatra Neamţ, dar acestea funcţionează cu un personal la limită, după ce mai multe cadre medicale sunt infectate cu coronavirus sau în autoizolare. El a precizat că ministerul urmăreşte ca acest focar să nu se extindă.

Cele mai citite

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...
Ultima oră
Pe aceeași temă