23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiDoctorul Arafat s-a vaccinat: "Astăzi mi-a venit rândul"

Doctorul Arafat s-a vaccinat: “Astăzi mi-a venit rândul”

Doctorul Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din Ministerul Afacerilor Interne (MAI), a fost vaccinat, luni, împotriva Covid.

Vaccinarea a fost realizată la Spitalul “Dimitrie Gerota”, din București, al MAI.

Abia am așteptat să mă vaccinez. Astăzi mi-a venit rândul. Este un gest de normalitate”, a declarat secretarul de stat Arafat imediat după ce a fost imunizat.

Secretarul de stat a precizat că operația de vaccinare anti – Covid, în cazul lui, a fost la fel de ușoară ca în cazul vaccinului antigripal, pe care obișnuiește să-l facă în fiecare an.

Dr. Raed Arafat a amintit că ținta de vaccinare pentru România, ca și pentru alte țări din UE, este recomandată a fi de 70 la sută din populația de peste 16 ani. Secretarul de stat a precizat, din nou, că vaccinul anti – Covid nu este obligatoriu în România. În privința departamentului pe care îl conduce, DSU, Raed Arafat a precizat că toată conducerea DSU este programată pentru vaccinare în ziua de luni, 11 ianuarie 2021.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...
Ultima oră
Pe aceeași temă