Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Doi bărbați au primit un colet cu droguri de 100.000 de euro

Doi cetățeni din București au fost prinși în flagrant în timp ce primeau un colet cu droguri în valoare de circa 100.000 de euro.

Mihai Diac 0 comentarii

Acțiunea care a condus la identificarea și la prinderea în flagrant a celor doi bărbați a durat câteva luni, precizează un comunicat transmis, sâmbătă, 2 noiembrie, de DIICOT.

Cei doi suspecți au fost reținuți la data de 31 octombrie. La acțiunea de prindere în flagrant și de reținere au participat și militari din Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei.

Potrivit procurorilor DIICOT, coletul le-ar fi fost trimis celor doi suspecți din Spania, prin intermediul unei firme de curierat. Coletul conținea 4601 de comprimate de Ecstasy și 383 de grame de cocaină.

Anterior acestei capturi, destinatarii coletului venit din Spania erau urmăriți de Poliție și de DIICOT, fiind suspectați că distribuie droguri în cluburi din București și din Ilfov. În acest moment, pentru unul dintre inculpați s-a cerut mandat de arestare preventivă cu durata de 30 de zile, iar pentru celălalt s-a cerut arest la domiciliu, tot pe durata a 30 de zile.

Comentarii

loading...