Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Doi cai lăsaţi liberi s-au plimbat, timp de aproape o oră, pe străzi intens circulate din Buzău

Doi cai lăsaţi liberi s-au plimbat, timp de aproape o oră, pe străzi intens circulate din Buzău

Doi cai agitaţi s-au plimbat liberi, timp de aproape o oră, pe străzile Buzăului, în zone intens circulate, atât de pietoni, cât şi de maşini, până când au fost prinşi de jandarmi.

Rl online 0 comentarii

La un moment dat, animalele au pornit într-un galop necontrolat, spre disperarea oamenilor care se aflau pe străzile municipiului. Proprietarul cailor a fost amendat cu 500 de lei.

Buzoienii care se aflau miercuri seară, în jurul orei 20.00, în zona cartierului Micro 14, unde se află Spitalul Judeţean Buzău, au putut observa pe străzi doi cai lăsaţi nesupravegheaţi.

Animalele lăsate libere de prorietarul lor au pornit într-un galop necontrolat, atât pe străzi, cât şi pe trotuare. Timp de aproape o oră caii s-au plimbat în voie, spre disperarea trecătorilor, în zona Spitalului Judeţean Buzău, unde traficul este intens, apoi în zona unui cimitir şi de asemenea pe o stradă intens circulată.

Într-un final, jandarmii s-au autosesizat şi, împreună cu câţiva trecători, au reuşit să prindă animalele. În momentul intervenţiei de capturare, unul dintre cai a devenit extrem de agitat, existând riscul să-i rănească pe cei care acţionau.

Autorităţile au reuşit să identifice şi proprietarul animalelor, care a fost amendat cu 500 de lei, pentru că şi-a lăsat caii nesupravegheaţi. El a primit amenda în baza legii privind tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Comentarii

loading...