13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiDoi israelieni, prinşi de DIICOT în timp ce vindeau cocaină în Capitală

Doi israelieni, prinşi de DIICOT în timp ce vindeau cocaină în Capitală

Potrivit unui comunicat al DIICOT, cetăţenii israelieni M.M. şi G.G.B.U. sunt acuzaţi de trafic intern de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu.

Anchetatorii susţin că, la data de 7 iulie, în jurul orelor 16.10, în timp ce se afla la o terasă situată în Bucureşti, sector 3, cetăţeanul israelian M.M. a vândut unei persoane cantitatea de 19,96 grame cocaină, cu suma de 1.900 euro.

Ulterior, M.M. şi-a manifestat intenţia de a vinde o cantitate importantă de cocaină (300-500 gr), tranzacţie ce urma să se realizeze în perioada imediat următoare.

În acest context, pe 7 septembrie, în jurul orelor 20,30, în timp ce se afla la o terasă situată din sectorul 3 al Capitalei, M.M. a deţinut în vederea vânzării şi a oferit cu titlu de mostră cantitatea de 0,51 grame cocaină. Ulterior, inculpatul şi-a manifestat intenţia de a comercializa aproximativ 250 grame de cocaină, tranzacţie ce urma să aibă loc în data de 10 septembrie.

Astfel, pe 10 septembrie, în jurul orelor 15,50, în timp ce se afla în parcarea exterioară a unui centru comercial din sectorul 3, procurorii DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară l-au surprins în flagrant pe M.M. în timp ce comercializa cantitatea de 254,10 grame cocaină cu suma de 15.000 euro.

DIICOT arată că M.M. a fost de acord să predea de bunăvoie toate drogurile pe care le deţinea în două imobile ale sale situate în Bucureşti, respectiv 172,88 grame cocaină, 4,71 grame MDMA şi 7,91 grame cannabis.

De asemenea, la data de 11 septembrie, în jurul orelor 18,30, în timp ce se afla în parcarea unei săli de gimnastică din sectorul 3, procurorii DIICOT l-au surprins în flagrant pe inculpatul G.G.B.U. în timp ce livra cantitatea de 397,20 grame cocaină.

Cu ocazia activităţilor efectuate în cauză au fost indisponibilizate peste 900 de grame de cocaină, 3 autoturisme, telefoane mobile, aproximativ 13.000 de lei, peste 1.700 de euro şi 800 de dolari americani.

Cei doi cetăţeni israelieni au fost prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cele mai citite

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...
Ultima oră
Pe aceeași temă