22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiDoi orădeni, prinși în flagrant de polițiști în timp ce vindeau droguri

Doi orădeni, prinși în flagrant de polițiști în timp ce vindeau droguri

Alte aproape 1.500 de comprimate de ecstasy şi jumătate de kilogram de amfetamină au fost ridicate de poliţişti de la cei doi bărbaţi.

Potrivit IGPR şi DIICOT, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea – Serviciul Antidrog şi procurorii DIICOT – ST Oradea au prins în flagrant, într-o parcare din municipiul Oradea, doi bărbaţi de 49 şi 28 de ani, bănuiţi de trafic intern şi internaţional de droguri de mare risc.

Aceştia au fost prinşi în timp ce încercau să valorifice 200 de grame de amfetamină şi 200 de comprimate de ecstasy, droguri de mare risc.

Totodată, în urma efectuării a două percheziţii domiciliare, poliţiştii au descoperit şi ridicat 503 grame de amfetamină, 1.430 de pastile de extasy, 22 de pastile parţial rupte, 17 grame fragmente de pastile de extasy, 13 grame de pulbere provenită din pastilele de extasy, un cântar de mare precizie, 6.786 de lei şi 415 euro, care ar proveni din trafic de droguri. Drogurile au fost indisponibilizate în vederea expertizării.

Bărbatul de 49 de ani este bănuit că, în cursul lunii mai, ar fi introdus în ţară din Germania o cantitate mare de amfetamină şi pastile extasy în vederea comercializării către alţi distribuitori şi consumatori de pe raza judeţului Bihor, la preţuri de 250 – 300 lei/gr. de amfetamină şi 60 – 100 lei/pastilă de extasy.

Cei doi bărbaţi au fost duşi la sediul DIICOT din Oradea, urmând ca procurorii să dispună măsurile legale după audierea lor.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Cele mai citite

UE se angajează să aloce 3,5 miliarde de euro pentru protejarea oceanelor

Uniunea Europeană va aloca 3,5 miliarde de euro (3,71 miliarde de dolari) pentru a proteja oceanele și a promova durabilitatea printr-o serie de inițiative...

Probleme pe aeroportul din Dubai. Zbourile au fost deviate

Aeroportul Internațional din Dubai a deviat temporar zborurile la sosire marți, 16 aprilie 2024, până la îmbunătățirea condițiilor meteorologice, au anunțat oficialii, adăugând că...

Tapetul din living: Sfaturi utile pentru alegere și îngrijire

Livingul este spațiul în care petrecem o bună parte din timpul liber de acasă, fie că o facem pentru a ne relaxa sau pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă