13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiDouă cutremure cu magnitudinea de peste 3 s-au produs luni în România

Două cutremure cu magnitudinea de peste 3 s-au produs luni în România

Magnitudinea cutremurelor înregistrate a fost de peste 3, acestea fiind înregistrate în jurul pânzului.

Primul seism a avut magnitudinea de 3,1 și a fost înregistrat la ora 12.54.

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului primul sesim s-a produs la adâncimea de 10 kilometri, în apropierea oraşelor: Brașov (79 km), Bacău (103 km), Ploiești (91 km), Galați (113 km), Brăila (114 km), București (142 km).

Al doilea cutremur a avut  de 3,3 grade și a avut loc la ora 13.36. Seismul  a avut loc în apropierea următoarelor oraşe: Brașov (79 km), Ploiești (91 km), Bacău (103 km), Galați (113 km), Brăila (114 km), București (142 km).

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă