Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Două intervenţii ale salvamontiştilor din Sibiu, pentru recuperarea unei turiste epuizate

Două intervenţii ale salvamontiştilor din Sibiu, pentru recuperarea unei turiste epuizate

Salvamontiştii din Sibiu intervin, duminică, pentru a recupera o turistă din zona vârfului Buda din Munţii Făgăraş, care a cerut ajutor întrucât este epuizată şi are o stare generală alterată şi frisoane.

Rl online 0 comentarii

O altă intervenţie este a salvamontiştilor din Păltiniş, care se deplasează în zona Guga Mare împreună cu reprezentanţi ai Ambulanţei, întrucât un biciclist a anunţat că are două degete fracturate.

Potrivit Salvamont Sibiu, o turistă din România a cerut sprijinul salvamontiştilor din Sibiu şi Argeş, întrucât se afla în zona vârgului Buda din Munţii Făgăraş, dar era epuizată, având o stare generală alterată şi frisoane.

Echipa a ajuns la ea şi o transportă de pe munte.

De asemenea, salvmontiştii din Păltiniş intervin, împreună cu reprezentanţi ai Ambulanţei, pentru a ajuta un biciclist cu două degete fracturate, în zona Guga Mare, zona Crint.

Comentarii

loading...