Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Gabriel Vlase, directorul SIE  (Foto: http://www.gabrielvlase.ro)

Gabriel Vlase, directorul SIE (Foto: http://www.gabrielvlase.ro)

Două sedii ale SIE au fost deconspirate. Ele vor fi transformate în locuințe de lux

Adresele a două vile aflate în administrarea Serviciului de Informații Externe au fost publicate în Monitorul Oficial, în ciuda faptului că întreaga activitate a SIE, inclusiv amplasamentul sediilor sale, are caracter secret.

Mihai Diac 0 comentarii

O Hotărâre de Guvern, semnată de premierul Viorica Dăncilă și publicată în Monitorul Oficial la data de 15 octombrie 2019, precizează că două imobile și terenurile aferente acestora sunt trecute din administrarea Serviciului de Informații Externe în administrarea Regiei Autonome "Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat" (RAAPPS).

Conform HG 734 / 2019, ambele imobile se află în centrul Bucureștiului, în Sectorul 2, pe strada Dianei.

HG 734 a fost semnată de premierul Dăncilă și a fost contrasemnată de directorul SIE, Petru Gabriel Vlase și de ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici.

Pentru ambele imobile se precizează că ele sunt preluate de RAAPPS "în vederea includerii în fondul locativ" - cu alte cuvinte, pentru a fi transformate în locuințe de serviciu sau de protocol.

Comentarii

loading...