10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiDragnea, la Topoloveni: De ce să voteze românii cu PSD?

Dragnea, la Topoloveni: De ce să voteze românii cu PSD?

El a reluat discursul despre produsele „otrăvite” şi a anunţat modificarea OUG 114 săptămâna viitoare pentru a da posibilitatea primarilor ca prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii să poată lua bani să facă depozite pentru produse agroalimentare. Dragnea era aşteptat de câţiva protestatari care însă au fost ridicaţi de jandarmi.

Jandarmii i-au luat cu dubele pe cei care îl aşteptau cu bannere pe Liviu Dragnea la Topoloveni, a scris stiridepitesti.ro.

„De ce să voteze românii cu PSD? pot să nu voteze şi chiar îi rog să se gândească foarte bine. Ce am făcut noi de când am avut alegerile din 2016? Să o luăm cu tinerii”, şi-a început Dragnea discursul.

El a vorbit de măsurile guvernării pentru tineri şi a apreciat că este realizabilă reducerea cu 50% a tarifului pentru cursele aeriene interne în cazul studenţilor.

Liderul PSD a trecut apoi la gricultură.

„Am constatat că avem nişte produse deficitare, şi anume legumele şi fructele. Păide ce am ajuns cu aceste produse deficitare? Ca să importăm sute de tone de fructe şi legume din afară şi pe care le ştiţi că sunt foarte gustoase. Eu de mult nu mai mânănc roşii străine, pentru că am tot încercat şi toate au acelaşi gust, adică de rumeguş. Şi am zis să începem un program pentru roşii, pentru tomate. (…) Visul meu să nu mai avem o palmă de pământ lăsată pârlog în România”, a susţinut Dragnea.

El a anunţat şi modificarea OUG 114.

„Ieri am vorbit la Guvern. Săptămâna viitoare o să se modifice OUG 114, să dea posibilitatea primarilor ca prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii să poată lua bani să facă depozite pentru produse agroalimentare”, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea a mai afirmat că România este pe locul doi în Europa la creştere economică. „Deranjează asta? deranjează, oameni buni. Deranjează pentru că în continuare s-ar dori ca potenţialul pe care îl are România să nu folosească românilor”, a susţinut el.

„Eu când am început să vorbesc despre produse otrăvite, s-au trezit câţiva şmecheri să spună: hai, domle, exagerează. Atunci îi rog pe ei care îşi tot răceau gura acum 2-3 săptămâni să mănânce din peştele care a fost găsit zielele trecute, ăla infestat. Să le ade copiilor lor peşte plin de mercur şi peşte plin cu viermi adus de afară. Să mănânce, dacă ei au spus că nu trebuie să ne luăm de asta. (…) Se plângeau unii: roşiile româneşti sunt mai scumpe. Sunt mai scumpe acum, o să fie mai ieftine anul viitor, pentru că o să-i tot ajutăm. Dar roşiile alea care vin la noi de afară nu se fac în pământ, adică răsadul nu se pune în pământ. E un strat de vată minerală şi cum vine ţeava aia de irigaţie prin picătură vin şi chimicalele. Şi ajung la 70 de kg pe metru pătrat. SIgur că aia îşi permit să vândă şi cu un leu. Decât să cumpăr 10 roşii din care nu înţeleg nimic, mai bine cumpăr 5 roşii”, a mai susţinut Dragnea.

Liderul PSD a vorbit şi despre investiţiile în sănătate şi educaţie.

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă