Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Drumari au răspândit în ultimele 19 ore aproximativ 4.000 de tone de material antiderapant pentru combaterea poleiului şi au acţionat cu 728 utilaje.

Drumari au răspândit în ultimele 19 ore aproximativ 4.000 de tone de material antiderapant pentru combaterea poleiului şi au acţionat cu 728 utilaje.

Drumarii au acţionat cu 729 de utilaje şi au răspândit aproape 4.000 t de material antiderapant

Drumari au răspândit în ultimele 19 ore aproximativ 4.000 de tone de material antiderapant pentru combaterea poleiului şi au acţionat cu 728 utilaje pentru a menţine practicabilă şi în condiţii de siguranţă reţeaua rutieră naţională, a anunţat CNAIR.

Florin Budescu 0 comentarii

Conform datelor centralizate, direcţiile regionale ale CNAIR au acţionat astfel: DRDP Bucureşti - 74 autoutilaje şi 606 tone de material antiderapant, DRDP Craiova - 174 autoutilaje şi 1.037 tone material antiderapant, DRDP Timişoara - 83 autoutilaje şi 537 tone material antiderapant, DRDP Cluj - 123 autoutilaje şi 900 de tone material antiderapant, DRDP Braşov - 91 autoutilaje şi 324 tone material antiderapant, DRDP Iaşi - 124 autoutilaje şi 499 tone material antiderapant, DRDP Constanţa - 59 autoutilaje şi 8 tone material antiderapant.

CNAIR atenţionează şoferii să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate, informează Agerpres.

Comentarii

loading...