10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiDuckadam sare din loja lui Becali direct în Parlament după înscrierea în...

Duckadam sare din loja lui Becali direct în Parlament după înscrierea în PSD!

Duckadam s-a înscris în PSD și a devenit consilier al președintelui interimar al Senatului, Robert Cazanciuc. ”Cu Helmut Duckadam, eroul de la Sevilia, facem echipă pentru sportul românesc!”, a scris pe facebook, senatorul PSD.

Fostul mare portar al Stelei a recunoscut recent, în cadrul unei emisiuni tv, că viaţa sa va merge înainte, chiar şi după plecarea de la FCSB.

“E o decizie surprinzătoare pentru cei care nu ştiau, pentru mine nu a fost. Am cugetat mult, m-am gândit multe nopţi la modul cum voi face acest anunţ. Am rezistat 10 ani la Steaua, dar a fost o decizie bună, mă simt bine la ora actuală. Renunţ la fotbal definitiv, nu mai vreau să merg la alte echipe. Am primit nişte oferte interesante de la primarul din Clinceni pentru un liceu sportiv, care o să-mi poarte numele din toamnă. Ieri am primit o ofertă de la Robert Cazanciuc ca să fiu consilierul Senatului pentru probleme de sport, deci viaţa merge înainte şi sunt foarte liniştit”, a declarat Duckadam la emisiunea “Neaţa cu Răzvan şi Dani” de pe Antena 1.

Simpatia lui Duckadam pentru PSD și reprezentanții săi nu este o noutate. În 2014, Helmuth Duckadam și-a exprimat sprijinul pentru liderul de atunci al PSD, Victor Ponta, într-un mesaj postat pe o rețea de socializare. „Victor Ponta este singurul premier sau președinte după 24 de ani care s-a aplecat spre sportivi, spre oameni de cultură și cred că a făcut dreptatea pe care nu au avut-o până în prezent. Și eu și familia mea vom vota cu el!”, a fost mesajul președintelui de onoare al Stelei, înaintea turului 2 al prezidențialelor din 2014.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă