Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dunăre: Ambarcaţiune rămasă fără combustibil cu şase persoane la bord

Dunăre: Ambarcaţiune rămasă fără combustibil cu şase persoane la bord

O ambarcaţiune care a rămas fără combustibil pe Dunăre, la bordul căreia se aflau şase persoane, printre care trei copii, a fost remorcată de poliţiştii de frontieră tulceni, ne spune News

Rl online 0 comentarii

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, vineri seara, în jurul orei 22.30, poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Chilia au fost solicitaţi de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea în urma unui apel 112, pentru a identifica şi remorca o ambarcaţiune rămasă fără combustibil pe Braţul Chilia, în care se aflau şase persoane.

Poliţiştii de frontieră s-au deplasat în zonă cu două ambarcaţiuni, iar la scurt timp barca cu cele şase persoane a fost identificată şi adusă în siguranţă în localitatea Periprava.

Cele şase persoane, cetăţeni români, din care trei adulţi cu vârste cuprinse între 43 şi 49 de ani şi trei copii, nu au avut nevoie de asistenţă medicală.

Comentarii

loading...