Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Elevii Colegiului Economic Buzău vor învăța de acasă după ce un profesor a fost infectat

Elevii Colegiului Economic Buzău vor învăța de acasă după ce un profesor a fost infectat

Un profesor care a predat la mai multe clase ale Colegiului Economic Buzău, confirmat pozitiv cu Covid-19, a determinat conducerea unității de învățământ să treacă la scenariul Roșu, cu ore sută la sută online.

Petronel Tudor 0 comentarii

Începând de astăzi, elevii care mergeau la ore în sălile de curs ale Colegiului Economic Buzău se vor pregăti doar în sistem online pentru cel puțin două săptămâni.

Conducerea unității de învățământ a anunțat Inspectoratul Școlar Județean Buzău că a luat această decizie după ce rezultatale testului Covid-19 făcut unui profesor au fost pozitive.

Acesta a predat în ultimele zile la mai multe clase ale unității de învățământ și a intrat în contact cu ceilalți dascăli în timpul pauzelor în Cancelaria Colegiului Economic.

Comentarii

loading...