Accident în Capitală. Un taximetrist a murit, după ce a intrat cu mașina într-un microbuz

Un taximetrist în vârstă de 35 de ani a murit, duminică, într-un accident care a avut loc în Capitală, după ce a pierdut controlul asupra volanului și a intrat într-un microbuz.

Roxana Petre 0 comentarii

Un taximetrist în vârstă de 35 de ani a murit, duminică, într-un accident  care a avut loc în Capitală, după ce a pierdut controlul asupra volanului și a intrat într-un microbuz, informează Agerpres.

În urma impactului, bărbatul aflat la volanul Daciei a rămas încarcerat, el fiind scos din mașină cu ajutorul specialiștilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Taximetristul, care se afla singur în autoturism, a decedat la spital. 

„Pacientul a suferit un politraumatism prin accident rutier. A fost găsit în stop cardio-respirator și transportat la Urgențe în curs de resuscitare. Prezenta traumatisme severe la nivelul craniului, traumatism de masiv facial, traumatism de coloană cervicală, hemo-pneumo-torax, leziuni pulmonare și abdominale grave. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat", a declarat medicul Bogdan Ursu de la Serviciul Județean de Ambulanță.

La spital au ajuns și trei din cei 13 pasageri din microbuz, însă starea acestora este bună.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...