Balconul unui apartament s-a prăbușit peste un autoturism. Mașina este complet distrusă

Balconul unui apartament de bloc din Sectorul 4 al Capitalei s-a prăbuşit, în noaptea de miercuri spre joi, peste un autoturism parcat.

Mihai Diac 0 comentarii

Balconul unui apartament de bloc din Sectorul 4 al Capitalei s-a prăbuşit, în noaptea de miercuri spre joi, peste un autoturism parcat, informează Mediafax.

Automobilul este distrus aproape în totalitate. Cristian Zărescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sector 4, a declarat că responsabilitatea acestui eveniment îi revine proprietarului apartamentului, care este socotit vinovat de faptul că nu și-a reparat balconul.

"O parte destul de mare dintr-un balcon s-a prăbuşit azi-noapte, în jurul orei 4, peste o maşină parcată. Vântul destul de puternic a dizlocat probabil acea structură de beton, aflată deja într-o stare avansată de degradare. Autoturismul a fost distrus în totalitate, iar singurul responsabil este proprietarul apartamentului, care nu şi-a reabilitat balconul. Dacă ne-ar fi cerut ajutorul, probabil nu s-ar fi ajuns în această situaţie. Primăria Sectorului 4 acordă tichete pentru achiziţia de materiale de construcţii, care să acopere 75% din costrurile de renovare ale faţadelor imobilelor sau balcoanelor. Singura condiţie este să vină şi să ne solicite sprijinul", a declarat Cristian Zărescu.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...