Circulația feroviară din Gara de Nord, întârziată din cauza protestului spontan al angajaților de la Revizia de Vagoane Grivița. Lucrătorii sunt nemulțumiți de neaprobarea contractului colectiv de muncă

Circulația feroviară cu punct de pornire din Gara de Nord are întarzieri din cauza unui protest spontan al angajaților de la Revizia de Vagoane Griviţia, aceștia fiind nemulțumiți de neaprobarea contractului colectiv de muncă, informează News.ro.

Iulia Iancu 0 comentarii

Circulația feroviară cu punct de pornire din Gara de Nord are întarzieri din cauza unui protest spontan al angajaților de la Revizia de Vagoane Griviţia, aceștia fiind nemulțumiți de neaprobarea contractului colectiv de muncă, informează News.ro. Totoodată, întârzierile trenurilor au mai fost determinate și de condiţiile meteo şi de copaci căzuţi în diferite puncte din reţeaua feroviară.

”Angajaţii au declanşat un protest spontan pentru că nu a fost încă aprobat bugetul CFR pentru acest an şi nu poate fi semnat noul contract colectiv de muncă, care include măriri de salarii”, au precizat, pentru News.ro, reprezenanţii companiei.

Aceştia au precizat că vechiul contract a fost prelungit joi, după o întâlnire între sindicalişti şi conducerea companiei.Citește și: Opt drumuri naționale sunt blocate din cauza zăpezii abundente. Traficul pe A1 este deviat. Trenurile care pornesc din Gara de Nord pot avea întârzieri, din cauza unui protest spontan al angajaților din cadrul Reviziei de Vagoane Griviţa

Traficul rutier este întrerupt, vineri, pe mai mulote tronsoane de drumuri naționale, iar circulația feroviară este întârziată din cauza nămeților și a vântului puternic, informează, într-un comunicat de presă, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române. Porturile de la Marea Neagră au fost închise din cauza zăpezii şi a viscolului, iar pe autostrada A1 s-a format polei, traficul fiind deviat.


 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...