11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialDIICOT: Percheziţii în Braşov pentru destructurarea unei reţele de trafic de carne...

DIICOT: Percheziţii în Braşov pentru destructurarea unei reţele de trafic de carne vie. Un medic a fost acuzat de viol

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Braşov au procedat la destructurarea unui grup infracţional, specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, viol şi act sexual cu un minor, infracţiuni prev. de art.8 din Legea 39/2003 coroborat cu art.323 Cod penal, art.12 alin.1 şi 2 lit. a şi art.13 alin.1, 2 şi 3 teza a II-a din Legea nr.678/2001, art.197 alin.1, 2 lit. b Cod penal şi art.198 alin.2 teza a II-a Cod penal.

În fapt, se reţine că, liderul grupării, învinuitul Dodo Ferenc, 41 de ani, deţine un club privat, situat în municipiul Braşov, în incinta căruia clienţii întreţin raporturi sexuale contra cost cu persoane minore de sex masculin.

Din cercetări a rezultat că membrii grupării, Măciucă Daniel-Sebastian, 31 de ani, Lazarovici Valentin, 40 de ani şi Borşan Florentin-Ovidiu, 32 de ani, au recrutat şi cazat un număr de 14 victime de sex masculin, majore şi minore, pe care, prin ameninţare, violenţă sau alte forme de constrângere fizică sau morală, le-au obligat la practicarea prostituţiei, obţinând în acest mod sume substanţiale de bani.

În sarcina învinuitului Rus Horaţiu, 43 de ani, se reţine ca, profitand de calitatea sa de medic in cadrul unui spital din municipiul Brasov, a întreţinut, prin constrângere morală, raporturi sexuale cu două victime de sex masculin, minore, aflate sub tratament medical.

Procurorii D.I.I.C.O.T. efectuează 8 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Braşov, la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Braşov urmând a fi conduse pentru audieri un număr de 11 persoane, faţă de care vor fi dispuse măsurile legale după finalizarea audierilor.

Cele mai citite

Premierul României, mesaj de Ziua Unirii cu Basarabia: “Istoria secolului trecut ne-a croit din nou destine diferite”

Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Unirii Basarabiei cu România, 27 martie, mesaj în care afirmă că "Istoria secolului trecut...

Prețului RCA-ului, plafonat. Transportatorii acuză că este o păcăleală

Prețurile RCA ar putea rămâne plafonate până la 30 iunie 2024. Este propunerea Ministerului de Finanțe, care a pus aseară în dezbatere publică un proiect de hotărâre...

Sectorul 4 se transformă într-o oază urbană: Campanie de înverzire prin plantarea a peste 1500 de copaci

Într-o mișcare impresionantă de regenerare urbană, Sectorul 4 din București a dat startul unei ample campanii de înverzire, plantând peste 1500 de copaci. Această...
Ultima oră
Pe aceeași temă