Dragnea susține că protestatarii nu au toate informațiile

Cei care protestează la adresa măsurilor economice ale guvernării PSD - ALDE nu dețin, probabil, toate informațiile în ceea ce privește modificările la Codul fiscal, a declarat duminică președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

Mihai Diac 0 comentarii

Cei care protestează la adresa măsurilor economice ale guvernării PSD - ALDE nu dețin, probabil, toate informațiile în ceea ce privește modificările la Codul fiscal, a declarat duminică președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Întrebat ce mesaj are pentru cei care protestează duminică seara, Dragnea a spus: "Am auzit și eu asta. În ceea ce privește modificările la Codul fiscal noi ne urmărim programul de guvernare care a fost susținut de milioane de români. Este și vorba de un pachet de măsuri care ajută și creșterea veniturilor la bugetul de stat, care asigură și stabilitatea fondului de pensii, care simplifică procedurile pentru firmă și care în unele situații chiar mărește salariile nete pentru salariați, iar firmele nu plătesc mai mult. Din punctul meu de vedere cred că nu au toate informațiile".

Liderul PSD a menționat că nu a existat niciun fel de ezitare în privința măsurilor fiscale, la care a lucrat în toată această perioadă împreună cu premierul Mihai Tudose.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...