16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialDrumuri cu circulatie intrerupta

Drumuri cu circulatie intrerupta

DN2 – pe o distanta de 42 kilometri intre localitatile Focsani si Adjud. Din cauza cresterii nivelului raului Trotus, apa loveste tablierul podului de la kilometrul 226+400, iar pe mai multe sectoare apa trece peste drum. Autoritatile tin sub observatie cotele raurilor Trotus, Susita si Putna, care in ultimele ore au avut o tendinta crescatoare.
DN2 – traficul autovehiculelor a fost interzis, pe un tronson de 50 kilometri, intre localitatile Balotesti si Lepsa (jud. Vrancea), ca urmare a acoperirii cu apa a unor portiuni ale caii de rulare, a inundarii podului peste raul Putna de la kilometrul 53 si a caderilor de stanci la kilometrul 70. Pe aceasta sectiune de drum actioneaza un utilaj in vederea redeschiderii drumului.
DN2 (Odobesti si Andreiasu) – traficul este oprit pe o sectiune de 43 kilometri ca urmare a revarsarii raului Milcov.
DN10 (Buzau-Brasov) – circulatia vehiculelor de peste 10 tone este interzisa in zona localitatii Siriu. Circulatia pentru restul autovehiculelor este permisa intre orele 21.00 si 6.00, 8.30 si 11.00, respectiv intre 13.30 si 16.00.
DN11 – in dreptul localitatii Onesti viitura raului Trotus a afectat infrastructura podului, iar intersectia DN11 cu DN12A (de dupa pod) este inundata.
DN11 – viitura puternica a blocat drumul pe un sector de aproximativ 100 metri, in dreptul localitatii Harja (judetul Bacau).
DN12A (Comanesti-Onesti) – viitura raului Trotus a agretat partea carosabila pe mai mult de doua treimi in dreptul localitatii Tg. Ocna (jud. Bacau).
DN12A (Miercurea Ciuc-Onesti) – inundat de apele raului Trotus pe o lungime de 200 m. Pe o portiune de 50 metri drumul este distrus in totalitate, in dreptul localitatii Agas – Bacau.
DN12B (Tg. Ocna-Slanic Moldova) – viitura raului Slanic a distrus drumul pe un sector de circa 70 metri, in zona localitatii Ciresoaia (Bacau).
DN23 (Focsani-Braila) – intrerupt pe o distanta de 35 km. Apele revarsate ale raului Putna trec peste drum, intre localitatile Rastoaca si Maicanesti, din judetul Vrancea.
DN2L (Tisita-Lepsa) – oprit pe 45 km din cauza viiturilor raului Putna.

Cele mai citite

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Clotilde Armand s-a înscris pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand și-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1, din partea Alianței Dreapta Unită, potrivit jurnalul.ro. „Am un mesaj pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă