Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ecaterina Andronescu şi Maia Morgenstern, decorate de Casa Regală

Ecaterina Andronescu şi Maia Morgenstern au fost decorate, marţi, la Castelul Peleş, de către Casa Regală, cu Ordinul Nihil sine Deo, transmite Mediafax. În cadrul ...

Rl online 0 comentarii

Ecaterina Andronescu şi Maia Morgenstern au fost decorate, marţi, la Castelul Peleş, de către Casa Regală, cu Ordinul Nihil sine Deo, transmite Mediafax.

În cadrul ceremoniei care a avut loc, marţi după-amiază, la Sinaia, Casa Regală a acordat alte 16 decoraţii şi ordine.

Actriţele Maia Morgenstern şi Stela Popescu, precum şi regizorul Lucian Pintilie au primit Ordinul Nihil Sine Deo, iar profesorul doctor Irinel Popescu a fost decorat cu Ordinul Coroana României în Grad de Ofiţer.

Fostului ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu, i s-a înmânat Ordinul Nihil sine Deo destinat Universităţii Politehnice din Bucureşti, iar europarlamentarul Renate Weber a primit Ordinul Corona României în grad de Cavaler.

De asemenea, primarul din Chişinău, Dorin Chirtoacă, a fost decorat cu Ordinul Coroana României în grad de Cavaler, fiind primul cetăţean moldovean decorat de către Casa Regală. Distincţia i-a fost acordată de către principesa Margareta, în numele Majestăţii Sale Regele Mihai I.

Primarul Chişinăului a mărturisit că aceasta a fost prima ceremonie de decorare la care participă şi că anterior a mai primit o decoraţie din partea Bisericii Ortodoxe Române.

Chirtoacă a mai spus că "nu s-a aşteptat niciodată la aşa ceva, să se afle în faţa familiei regale a României".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...