13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialFelix Stroe: "Se taie frunza la câini în Ministerul Transporturilor"

Felix Stroe: “Se taie frunza la câini în Ministerul Transporturilor”

Felix Stroe a declarat că în ministerul pe care îl păstorește sunt mulți angajați care "taie frunză la câini", motiv pentru care s-a hotărât să reducă numărul de oameni din aparatul central. De la 438 la cel mult 300 de persoane. 

Comentând reorganizarea pe care intenţionează să o realizeze în cadrul companiei aeriene Tarom, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a declarat că procesul de restructurarea va avea loc inclusiv în structura centrală a ministerului pe care îl conduce.

„În ceea ce priveşte restructurarea, da, se va face, se va face ferm, pentru că trebuie, nu de dragul de a o face, inclusiv în structura centrală a Ministerului Transporturilor. Am analizat cu secretarul general situaţia şi din 438 de posturi vom rămâne cu 300, foarte rapid, pentru că se taie frunză la câini în multe birouri din Ministerul Transporturilor”.

În ceea ce priveşte compania Tarom, ministrul a declarat că „trebuie să umblăm la structura de personal. Nu ştim dacă vom vorbi şi de numărul de personal. Trebuie să procedăm de urgenţă la o restructurare a companiei”.

Cel mai mare salariul în MT este de 5.300 de lei net – al secretarilor de stat. Un consilier al ministrului câştigă 2.300 de lei, iar un şofer şi o femeie de serviciu au 1.400 de lei.

Cele mai citite

Polonia va trimite trupe militare la Jocurile Olimpice de la Paris

Ministrul polonez al apărării a anunțat joi că țara sa va trimite întăriri militare, potrivit flashscore.ro. "Forțele armate poloneze se vor alătura coaliției internaționale...

Welkins: Excelență în siguranță și inovație pentru clădiri

În lumea modernă, unde siguranța, accesibilitatea și iluminarea sunt priorități esențiale, compania Welkins Fire Protection Solutions SRL se remarcă ca un lider în furnizarea...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...
Ultima oră
Pe aceeași temă