FOTO. Fiica lui Dumitru Coarnă îi atacă pe sindicaliștii din Poliție, după ce l-au criticat pe tatăl său că primește de la stat peste 3.000 de euro lunar: Am ales să nu locuiesc în ţara noastră superbă din cauza voastră, a oamenilor de nimic!

Fiica lui Dumitru Coarnă a postat un mesaj pe pagina de Facebook a Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului, în care îi critică pe oamenii care l-au acuzat că primește lunar 3.000 de euro, după ce a ieșit la pensie la 45 de ani, după care s-a reangajat la sindicat.

Roxana Petre 0 comentarii

Fiica lui Dumitru Coarnă a postat un mesaj pe pagina de Facebook a Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului, în care îi critică pe oamenii care l-au acuzat că primește lunar 3.000 de euro, după ce a ieșit la pensie la 45 de ani, după care s-a reangajat la sindicat.

„Rusine să vă fie, vouă celor care criticaţi şi atacaţi un om căruia îi păsa de voi! Aţi vrea ca cineva să se lupte, să se streseze, să-şi pună sănătatea (deja precară) în pericol (fizică şi psihică) fără niciun fel de remuneraţie, nu? Că de, se poate trăi în aceste vremuri şi fără bani.  Pe de altă parte, vă asigur eu că e departe de bogăție. Dacă ar fi urmărit asta, ar fi găsit alte căi mult mai simple şi mai profitabile şi nu şi-ar mai fi bătut capul cu nerecunoscători că voi, încercând să schimbe ceva în bine, un bine general, nu doar personal. Este un om deştept şi bine pregătit şi e mult mai uşor în cazul acesta să treci de partea celor care urmăresc doar propriul interes. Să vă fie ruşine pentru că aţi îndrăznit să contestaţi faptul că are şi a avut probleme de sănătate deosebit de grave. Aşa cum a afirmat şi el, tatăl meu, nu vă doresc să treceţi vreodată prin aşa ceva, dar ar fi bine să ştiţi că nu este în regulă să te legi de lucruri de genul acesta. Din cauza oamenilor că voi este România în aşa hal.  Din cauza hoţilor şi a celor care nu-s suficienţi de inteligenţi să-şi facă loc printre ei sau să lupte împotriva lor şi apoi îi critică pe cei cărora într-adevăr le păsa-din invidie sau/şi pentru că au fost «sponsorizaţi» de cei care se simţ ameninţaţi.  Dezgust. Atât pot spune. Îmi este lehamite de ceea ce se întâmplă în ţara mea. Eu, fiica lui Dumitru Coarnă şi singurul sau copil, am ales să nu locuiesc în ţara noastră superbă din cauza voastră, oamenilor de nimic.  Mulţumesc din suflet însă celor care apreciază eforturile tatălui meu. O seară frumoasă!”, a mai scris Enya Florina Coarnă, pe Facebook.

La scurt timp, ea și-a șters mesajul.

În 2009, Dumitru Coarnă a ieşit la pensie din motive medicale, consemnându-i-se un handicap de gradul 3. În 2015, Coarnă a încasat aproape 170.000 de lei, cu o medie lunară de 14.000 de lei, adică aproximativ 3.200 de euro. Banii i-au venit de la stat: 101.629 lei i-a primit de la sindicatul poliţiştilor (8.469 lei/lună); 52.800 lei a încasat din pensie (4.400 lei/lună); iar suma de 14.700 a încasat-o în calitate de membru în Consiliul Economic şi Social - CES (1.225 lei/lună). 


Citește totul despre:

Comentarii

loading...