Generalul Dumitru Iliescu, fost șef al SPP, susține că SUA vor control total asupra României iar Coldea și Maior sunt oamenii lor

Generalul în rezervă Dumitru Iliescu, fost director al SPP în timpul președintelui Ion Iliescu, sugerează, într-o postare pe Facebook, ideea că Statele Unite ar dori să aibă control total asupra României.

Mihai Diac 0 comentarii

Generalul în rezervă Dumitru Iliescu, fost director al SPP în timpul președintelui Ion Iliescu, sugerează, într-o postare pe Facebook, ideea că Statele Unite ar dori să aibă control total asupra României, informează duminică Mediafax.

Dumitru Iliescu redă, într-o postare pe Facebook, o discuţie, în care interlocutorul său vorbeşte despre influenţa SUA în România, precizând că "americanii vor să aibă controlul total", iar Coldea şi Maior "s-au pus în slujba lor". Acesta susţine că "statul paralel" încă funcţionează.

"Când cineva mi-a spus că liderii Statului paralel au trădat România, mi-a venit greu să cred! Nu puteam concepe că, George Maior, Florian Coldea şi echipă lor, s-au pus în slujbă unei puteri străine, că au promovat şi protejat interesele acesteia împotrivă intereselor noastre naţionale. Nici acum nu îmi vine să cred, dar persoană care mi-a dat informaţia a fost foarte insistenţă. A început să-mi explice în detaliu şi să îmi dea argumente solide. Nu ştiţi ce s-a întâmplat în Mexic, după ce guvernul naţionalist a naţionalizat extracţia de ţiţei? (..)Americanii le-au blocat toate sursele de finanţare a deficitului suveran al statului şi au declanşat o criză care a spulberat regimul naţionalist. A fost ales un guvern neoliberal, pe care CIA a reuşit să-l convingă să adopte un protocol de colaborare între serviciile secrete şi parchetele din Mexic. În acest mod s-a asigurat că persoanele politice, cu înclinaţii naţionaliste, sunt scoase din zonă deciziei politice, sau stopate să mai ajungă în această zonă", a scris Dumitru Iliescu pe pagina sa de Facebook.

Fostul şef al SPP redă în continuare informaţiile care i-ar fi fost furnizate, susţinând că intelorcutorul i-ar fi precizat că situaţia din România este similară, menţionând că "americanii nu vin oricum într-o zonă de interes multiplu".

"Ei vor să aibă controlul total, de la cel politc, la cel economic, social, juridic, militar, informaţional. Vor să contoleze şi să domine totul. Doar aşa au siguranţă că obiectivele lor vor fi realizate. Nu se poate, îi spun eu. Nu cred că se întâmplă asemenea lucruri. Se întâmplă îmi spune el, dar nu vreţi să vedeţi, aşa cum fac de fapt şi cei care ne conduc. Dacă au văzut că întâmpina rezistentă din partea unor factori de decizie autohtoni, au luat măsură translatării modelului mexican în România. Au determinat elaborarea şi semnarea protocolului între structurile de forţă, protocol care se constituie în documentul de înfiinţare a Statului paralel", mai scrie Iliescu pe Facebook.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...