Lucian Isar, soțul senatorului Alina Gorghiu, este internat la Spitalul Floreasca din Capitală, după accidentul pe care l-ar fi provocat pe Valea Oltului

Lucian Isar, soțul senatorului liberal, Alina Gorghiu, a fost transportat la Spitalul Floreasca, unde a fost internat după ce, în urmă cu o zi, a provocat un grav accident rutier pe Valea Oltului, informează Agerpres.

Iulia Iancu 0 comentarii

Lucian Isar, soțul senatorului liberal, Alina Gorghiu, a fost transportat la Spitalul Floreasca, unde a fost internat după ce, în urmă cu o zi, a provocat un grav accident rutier pe Valea Oltului, informează Agerpres. Potrivit unor surse, Isar a suferit un traumatism cranio-cerebral și a fost transportat, conștient, de un echipaj medical, inițial, la Spitalul Județean din Râmnicu-Vâlcea, starea lui fiind stabilă, ulterior fiind transferat în București.

Lucian Isar a fost rănit ușor în urma unui accident ce a avut loc joi după-amiază, pe Valea Oltului, la Câineni. În accident au fost implicate un autoturism, o autoutilitară și un autocamion.

''Un bărbat, conducătorul auto al autoturismului, a fost rănit ușor în urma accidentului'', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, Loredana Sandu.

Lucian Isar a intrat cu mașina pe contrasens și a lovit o autoutilitară, provocând și ieșirea de pe carosabil a unui autocamion, încărcat cu alamă, care a ajuns pe calea ferată paralelă cu drumul național.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...