Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Masuri suplimentare de dezinfectie a trenurilor si autovehiculelor

Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT) instaleaza echipamente de dezinfectie la patru puncte rutiere si unul CFR in zonele cu potential de risc al gripei aviare, a declarat, duminica, secretarul de stat Ioan Andreica. ...

Carmen Andrei 0 comentarii

Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT) instaleaza echipamente de dezinfectie la patru puncte rutiere si unul CFR in zonele cu potential de risc al gripei aviare, a declarat, duminica, secretarul de stat Ioan Andreica. Culoarele rutiere unde se instaleaza echipamentele sunt Braila - zona bacului, Harsova - podul de la Giurgeni, Fetesti si Ostrov, la care se adauga si statia CFR de la Fetesti. Pentru localitatile aflate in zonele sub supraveghere (judetele Calarasi, Braila, Ialomita si Galati), care fac contactul cu interiorul tarii, sunt amplasate si covoare de dezinfectie. In acelasi timp, vor fi afisate mesaje pentru informarea populatiei in punctele cu circulatie intensa din zonele unde au fost stabilite masuri speciale de prevenire a gripei aviare. De asemenea, au fost luate masuri de protectie la aeroporturi si porturi. In ceea ce priveste durata de aplicare a masurilor, Andreica a precizat ca este vorba de o perioada nedeterminata, pana la eradicarea maladiei. Costurile totale se ridica la circa doua miliarde lei vechi pe zi, fiind asigurate de minister, dar si din alte surse.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...