20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialMetrorex va avea director intermar timp de patru luni

Metrorex va avea director intermar timp de patru luni

Metrorex are un nou director, Ion Constantinescu, ce va asigura intermatul timp de patru luni, perioadă care se poate prelungi. Fostul șef al companiei, Marin Aldea, a fost demis de Ministrul Transporturilor, însă a revenit în funcția de Director Strategie Planificare Resurse. 

Consiliul de Administraţie al Metrorex a aprobat, în şedinţa din 3 noiembrie 2017, depunerea mandatului lui Marin Aldea şi revenirea acestuia pe funcţia de Director Strategie Planificare Resurse în cadrul Metrorex.

 

De asemenea, Consiliul de Administratie al Metrorex a mai decis, cu unanimitate de voturi, ca Ion Constantinescu să fie numit director interimar pe o perioadă de 4 luni cu posibilitatea de prelungire.  Acesta ocupă acum funcţia de director Strategie Planificare Resurse.

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a anunţat vineri dimineaţa, după incidentul de la staţia de metrou Eroilor, că a luat decizia demiterii directorului general al Metrorex, Marin Aldea, şi a directorului de Exploatare, Liviu Daniel Dinu.

Un tren de metrou a oprit la aproximativ 200 de metri de staţia Eroilor, sensul dinspre Politehnica, călătorii fiind evacuaţi, din cauza unui scurtcircuit. Circulaţia trenurilor a fost oprită. Incidentul a avut loc la ora 5.24, pe tronsonul Eroilor-Politehnica, pe firul 1.

Cele mai citite

Tarifele polițelor de asigurare obligatorie rămân plafonate până la 30 iunie 2024

Executivul a aprobat actul normativ promovat de Ministerul Finanțelor și elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin care prelungește cu trei luni perioada de...

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă