13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialFetiţa de doar doi ani, dispărută într-o pădure din Prahova, a fost...

Fetiţa de doar doi ani, dispărută într-o pădure din Prahova, a fost găsită

UPDATE 21.10: Fetiţa de 2 ani dispărută, joi seara, într-o pădure din localitatea Zănoaga, judeţul Prahova, după ce a fost lăsată nesupravegheată de mamă, a fost găsită la un kilometru de casă, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că fetiţa, deşi plină de noroi, este conştientă.

”Fetiţa a fost găsită la un kilometru de casă. Pare în regulă. Va fi consultată şi vedem dacă o ducem la spital”, a spus sursa citată.

 

UPDATE 21.00: Reprezentanţii MAI au anunţat că "deşi vremea se anunţă în schimbare, la căutarile copilului din Prahova vom utiliza şi un elicopter cu termoviziune, atât cât condiţiile meteo o vor permite", potrivit unui comunicat de presă.


O fetiţă de 2 ani a dispărut, joi seara, într-o pădure din localitatea Zănoaga, judeţul Prahova. Copila fusese lăsată nesupravegheată de mamă, iar înainte de a anunţa autorităţile, aceasta a căutat-o singură, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că 16 pompieri militari caută, la ora transmiterii acestei ştiri, un copil de doi ani dat dispărut într-o pădure din comuna Dumbrava, sat Zănoaga.

Mama este cea care a sunat la 112 şi a alertat autorităţile, fetiţa fiind singură în momentul dispariţiei.

”Mama a plecat de acasă împreună cu fetiţa, fiind certată cu concubinul. Ulterior s-a întors şi a lăsat copilul în apropierea casei, lângă pădure, unde stătea pe o gecuţă, alături de cei trei căţei ai lor. Mama a povestit, după ce a sunat la 112, că a intrat în casă cu intenţia de a lua ceva şi a se întoarce după fetiţă, dar nu a mai găsit-o”, a declarat Vasiloae.

Până să sune la 112, mama a căutat singură fetiţa, însă fără niciun rezultat.

 

Cele mai citite

Vizită importantă la București. Comisarul european pentru parteneriate internaționale vine în România

Vizita comisarului european pentru parteneriate internaționale, Jutta Urpilainen, la București în perioada 24-25 aprilie, marchează un moment important în dialogul dintre Uniunea Europeană și...

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...
Ultima oră
Pe aceeași temă