O fetiță de trei ani a ajuns la spital, după ce a căzut din maşina aflată în mers, din cauză că nu era asigurată în scaun

O mamă din Baia Mare s-a ales cu dosar penal, pentru vătămare corporală, după ce fiica sa, în vârstă de trei ani, a căzut din maşina aflată în mers, pentru că nu era asigurată în scaunul special.

Roxana Petre 0 comentarii

O mamă din Baia Mare s-a ales cu dosar penal, pentru vătămare corporală, după ce fiica sa, în vârstă de trei ani, a căzut din maşina aflată în mers, pentru că nu era asigurată în scaunul special, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Maramureş, Florina Meteş, fetiţa de trei ani se afla împreună cu mama în maşină, pe bancheta din spate, pe un scaun special pentru copii, dar centura de siguranţă nu era pusă.

„Fetiţa a reuşit să deschidă portiera maşinii şi a căzut pe carosabil, fiind rănită şi transportată la Spitalul Judeţean Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a rămas internată”, a afirmat Florina Meteş.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Maramureş, femeia de 35 de ani, din Baia Mare, aflată la volanul maşinii, a fost testată cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporal din culpă.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...