O primărie din Timiș a plătit 3.000 de lei pentru 20 de pixuri

Primăria Dumbrăviţa din judeţul Timiş a plătit, în luna iulie a acestui an, aproximativ 3.000 de lei pentru cumpărarea a 20 de pixuri. Reprezentanții instituției motivează decizia precizând că pixurile au fost cumpărate pentru a fi oferite invitaţilor prezenţi la un eveniment.

Roxana Petre 0 comentarii

Primăria Dumbrăviţa din judeţul Timiş a plătit, în luna iulie a acestui an, aproximativ 3.000 de lei pentru cumpărarea a 20 de pixuri. Reprezentanții instituției motivează decizia precizând că pixurile au fost cumpărate pentru a fi oferite invitaţilor prezenţi la un eveniment, informează Mediafax.

 Potrivit unor documente de pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, în luna iulie, Primăria Dumbrăviţa, din judeţul Timiş, a cumpărat 20 de pixuri personalizate, în valoare de 145 lei bucata, şi un set format din stilou şi pix, care a costat 245 de lei. Pixurile şi setul au fost cumpărate prin achiziţie directă de la o firmă din comună.

Reprezentanţii Primăriei Dumbrăviţa precizează că pixurile au fost cumpărate pentru a fi oferite invitaţilor prezenţi la inaugurarea Serviciului de Evidenţă a Populaţiei din comună.

„Cu ocazia inaugurării Serviciului de Evidenţă a Populaţiei Dumbrăviţa, s-au achiziţionat: 1 set (stilou+pix) – marca Picasso în cuantum de 245 de lei – necesar completării şi semnării documentelor de Stare civilă şi Evidenţă a populaţiei şi 20 de pixuri personalizate cu denumirea SPCLEP Dumbrăviţa, marca Heri Silver Effect 3102, în cuantum de 145 de lei/buc. Pixurile au fost achiziţionate pentru a se oferi oficialităţilor şi invitaţilor prezenţi la eveniment. Achiziţia s-a realizat în baza preţului scăzut faţă de alte oferte ale aceleaşi mărci, existente pe SEAP şi pe site-urile de profil”, se arată în comunicatul de presă transmis de Primăria Dumbrăviţa.


Forţele Navale Române vor să cumpere aproape 10.000 de litri de vin alb și roșu pentru unitățile militare din Constanța, Mangalia, Tulcea și Brăila, cu o valoare totală de aproape 85.500 de lei.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...