Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Percheziţii DNA în Portul Constanţa. Sunt vizate 16 instituţii publice şi persoane fizice pentru infracţiuni comise în perioada 2015 - 2016

Procurorii DNA au descins în Portul Constanţa, la sediile Poliţiei de Frontieră Constanţa, Biroului vamal şi Căpităniei Portului într-un dosar de mită. Sunt vizate şi persoane publice pentru fapte de luare de mită

Iulia Iancu 0 comentarii

Procurorii DNA au descins în Portul Constanţa, la sediile Poliţiei de Frontieră Constanţa, Biroului vamal şi Căpităniei Portului într-un dosar de mită din perioada 2015 - 2016, transmite Agerpres

Potrivit unor surse judiciare, în aceste momente, se desfăşoară 11 percheziţii, inclusive la persoane fizice, lucrători vamali şi poliţişti de frontier, dar şi la Cabinetul medico-santiar de frontieră și vaccinări international. 

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție și contrabandă, comise în perioada 2015 – 2016.

În cursul zilei de 05 octombrie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 16 locații situate în municipiul Constanța, dintre care patru la sediile unor instituții publice, iar restul la domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcției Generale Anticorupție și din partea Brigăzii Mobile de Jandarmi Constanța. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare", se arată într-un comunicat de presă emis de DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcției Generale Anticorupție și din partea Brigăzii Mobile de Jandarmi Constanța, mai precizează sursa citată. Sunt vizate infracţiuni de luare de mită de functionari cu ocazia controlării navelor.

 

 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...