Percheziții în Călărași. Șase persoane au fost reținute pentru proxenetism și trafic de minori

Mai multe peroane au fost reținute pentru proxenetism și trafic de minori, în urma a opt descinderi efectuate de polițiștii locali și cei de la Direcția de Operațiuni Speciale, cei șase suspecți urmând să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Iulia Iancu 0 comentarii

Mai multe peroane au fost reținute, în Călărași, pentru proxenetism și trafic de minori, în urma a opt descinderi efectuate de polițiștii locali și cei de la Direcția de Operațiuni Speciale, suspecții urmând să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă, potrivit unui comunicat de presă remis joi de IGPR.

Conform sursei citate, șase persoane au fost reținute, precum și identificate și ridicate de polițiști înscrisuri referitoare la transferul de bani, telefoane mobile și sume de bani.

IGPR precizează că membrii grupării, femei și bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 31 de ani, ar fi constituit, începând cu luna noiembrie 2015, un grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și trafic de minori. Cei în cauză ar fi recrutat, adăpostit, transportat și înlesnit practicarea prostituției de către mai multe persoane de sex feminin, pe raza județului Călărași, obținând foloase patrimoniale.

Opt persoane sunt cercetate sub sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, proxenetism, mărturie mincinoasă și instigare la mărturie mincinoasă.

Șase persoane au fost reținute pentru 24 de ore și depuse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând ca joi, 18 mai, să fie prezentate Tribunalului Călărași, cu propunerea de arestare preventivă. Față de alte două persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...