Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Simona Halep, imortalizată în fier și beton de un artist român. Cum arată sculptura tenismenei

Tenismena Simona Halep, numărul 1 în WTA, are o sclptură, care reproduce gestul acesteia de a îmbrăţişa buchetul mare de flori în forma cifrei 1. Aristul plastic, Cătălin Mihalache, a venit cu iniţiativa conceperii unei sculpturi dedicate Simonei Halep. Sculptura se află în curtea locuinţei acestuia din satul Prooroci, comuna Milcov. Mihalache a mai realizat, de asemenea, şi sculpturi în care sunt reprezentate mai ulte personaje: Fecioara Maria, Revelionul, Smylei, Sergiu Nicolaescu etc. Cătălin Mihalache este un artist care merită mai multă atenţie şi susţinere din parte mai-marilor judeţului.

Iulia Iancu 0 comentarii

Gestul Simonei Halep de a îmbrățișa buchetul de flori în forma cifrei 1, după ce a devenit lider mondial WTA, a fost imortalizat de sculptorul oltean Cătălin Mihalache, scrie Ziarul de Olt.

Sculptura se află în curtea locuinţei acestuia din satul Prooroci, comuna Milcov. Mihalache a mai realizat, de asemenea, şi sculpturi în care sunt reprezentate mai ulte personaje: Fecioara Maria, Revelionul, Sergiu Nicolaescu etc. Cătălin Mihalache este un artist care merită mai multă atenţie şi susţinere din parte mai-marilor judeţului.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...