13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialStela Popescu va înmormântată astăzi, la prânz. Sicriul a fost dus în...

Stela Popescu va înmormântată astăzi, la prânz. Sicriul a fost dus în aplauze la Mănăstirea Cernica

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Stelei Popescu a fost dus, duminică dimineaţă, de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” la Mănăstirea Cernica, în aplauzele a zeci de oameni care au venit să-şi ia rămas bun.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Stela Popescu a fost depus astăzi la biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din incinta Mănăstirii Cernica, urmând ca la ora 12.00 să aibă loc înmormântarea. 

Sute de oameni au venit, vineri, sâmbătă şi duminică la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” pentru a-i aduce un ultim omagiu Stelei Popescu. Printre ei, şi mulţi artişti. Prieteni, artişti şi admiratori şi-au luat rămas bun de la Stela Popescu, în aceste zile.

„Ea este Stela noastră şi va fi steaua din ceruri care, probabil, va lumina cel mai puternic. Dumnezeu să o odihnească în lumină! A fost un om frumos, cu lumină, zâmbind, bucurându-se, făcând surprize şi mai ales făcându-şi profesia atât de frumos, un mare model, model de profesie, model de om, model de generozitate şi de iubire”, a spus soprana Felicia Filip, citată de Mediafax.

„Avea probleme cu adevărat, cu picioarele, cu oboseala, era şi vârsta, de fapt şi de drept. O să română drept cea mai mare actriţă, un cuplu inegalabil, un om extraordinar, o frumoasă şi o completă şi o complexă. Orice rol îi dădeai, ea intra cu o uşurinţă extraordinară în rolul respectiv. Dacă era o dramă, te făcea să plângi fără niciun fel de comentarii. Şi invers. Este inegalabilă”, a declarat cântăreaţa de muzică populară Aneta Stan.

Actriţa Stela Popescu a suferit un accident vascular cerebral hemoragic sever, care s-a putut produce la data de 22-23 noiembrie 2017, a anunţat vineri Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” Bucureşti.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

VIDEO. “Am început să am psihoze”. Cuplul din showbiz care s-a despărțit după patru ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a făcut marele anunț: s-a despărțit de iubitul ei. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...
Ultima oră
Pe aceeași temă