Surse: Fiul președintelui Donald Trump s-ar afla în vizită în România. El ar urma să meargă la Cimitirul Vesel din Săpânţa

Donald Trump Jr., fiul președintelui Statelor Unite, s-ar afla în vizită în România și ar urma să meargă, joi seara, la Cimitirul Vesel de la Săpânța.

Roxana Petre 0 comentarii

Donald Trump Jr., fiul președintelui Statelor Unite, s-ar afla în vizită în România și ar urma să meargă, joi seara, la Cimitirul Vesel de la Săpânța, potrivit unor surse din administrație, citate de Mediafax.

„Vine să vadă Cimitirul Vesel. Este aşteptat joi seara sau vineri. Este o onoare să viziteze Maramureşul şi Cimitirul Vesel”, au spus sursele citate de Mediafax.

Fiul cel mare al preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump Jr., s-ar fi aflat, joi, în judeţul Alba, în localitatea Cetatea de Baltă, situată la limita cu judeţul Mureş şi ar fi participat la o partidă de vânătoare. Fiul cel mare al preşedintelui SUA, ar fi ajuns, joi, în extremitatea estică a judeţului Alba, unde a vizitat castelul Bethlen-Haller din localitatea Cetatea de Baltă şi a vânat pe un fond privat din zona localităţii.


Citește și:  Surse: Donad Trump Jr., fiul președintelui SUA, s-ar afla în Transilvania la o partidă de vânătoare. Fotografiile care atestă această vizită sunt vechi și nu sunt din România

Fiul cel mare al președintelui Donald Trump s-ar afla în aceste zile în Transilvania, unde își petrece timpul liber la vânătoare, susțin surse care nu doresc să le fie dezvăluită identitatea.

 


În ultimele zile au apărut mai multe informaţii că Donald Trump Jr. se află într-o vizită privată în România şi că ar fi participat şi în judeţul Giurgiu la o partidă de vânătoare.

 Cimitirul Vesel din Săpânţa este cunoscut datorită crucilor de pe morminte, care sunt colorate, reprezentând scene din viaţa şi ocupaţia persoanelor înhumate. Pe unele cruci sunt scrise versuri umoristice despre persoanele decedate.


Citește și: Klaus Iohannis, întrebat dacă a mers la vânătoare cu fiul lui Donald Trump: Nu este adevărat. Eu oricum nu merg la vânătoare, îmi plac animalele vii

Președintele Klaus Iohannis a negat, joi, că ar fi merg la vânătoare cu Donald Trump Jr., fiul președintelui Statelor Unite. Totodată, șeful statului a adăugat că nu merge la vânătoare, întrucât îi plac animalele vii.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...