10.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialUn copil de 11 ani a fost găsit spânzurat într-un centru de...

Un copil de 11 ani a fost găsit spânzurat într-un centru de plasament

Un băiat în vârstă de 11 ani a fost găsit spânzurat cu şireturile, de tocul unei uşi, în Centrul de Plasament din localitatea Zăgujeni (Caraş- Severin),  informează, joi, HotNews.

 Poliţiştii au deschis dosar penal.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ, a declarat că băiatul a decedat la data de 10 octombrie.

”Un apel la numărul de urgenţe 112 anunţa că un minor de 11 ani a fost găsit inconştient într-un centru de plasament. Ne-am deplasat la faţa locului şi am întocmit dosar penal. Vom face verificări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”, a declarat Cecilia Dăneţ.

În ciuda manevrelor de resuscitare făcute de personalul medical sosit la centrul de plasament, băiatul nu a putut fi salvat.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Gabriela Ruse, în „sferturile” turneului WTA de la Rouen

Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Rouen, după ce a învins-o în trei seturi pe Clara...

Hidroelectrica și Masdar semnează pentru extinderea scopului acordului de colaborare

O delegație a Hidroelectrica, condusă de Karoly Borbely, președinte al directoratului societății, participă la vizita de lucru în Emiratele Arabe Unite, care are loc...

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...
Ultima oră
Pe aceeași temă