Un inspector școlar general a făcut scandal într-un bar, supărat că nota de plată i-a fost adusă de bucătăreasă

Şeful Inspectoratului Şcolar din Brăila este acuzat că a lovit angajata unui bar, în timp ce se afla pe faleza Dunării, poliţiştii deschizând un dosar de cercetare penală în acest caz.

Mihai Diac 0 comentarii

Şeful Inspectoratului Şcolar din Brăila este acuzat că a lovit angajata unui bar, în timp ce se afla pe faleza Dunării, poliţiştii deschizând un dosar de cercetare penală în acest caz, informează Mediafax.

Gheorghiţă Dan recunoaște incidentul dar precizează că a fost deranjat de faptul că nota de plată i-a adus-o bucătăreasa.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Brăila, Laura Dan, a declarat, miercuri, că se efectuează cercetări după ce o femeie, angajata unui bar din oraş, a reclamat că un bărbat care a refuzat să părăsească localul a provocat un scandal.

„Pe data de 9 septembrie, la ora 1.00 noaptea am fost sesizaţi de o femeie în vârstă de 42 de ani, angajată a unei terase din municipiul Brăila, că un bărbat a provocat scandal şi refuză să părăsească localul. Imediat la faţa locului s-a deplasat o echipă de poliţişti. Agenţii au identificat un bărbat de 37 de ani care ar fi lovit un alt bărbat de 50 de ani. În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. Cercetările continuă”, a declarat Laura Dan.

Surse apropiate anchetei susţin că cel care a provocat scandalul a fost inspectorul şcolar general, Gheorghiţă Dan.

Acesta a confirmat că el a fost cel implicat în incidentul de la barul de pe faleză, dar că nu are cunoştinţă că i s-ar fi întocmit un dosar penal.

„Nu am cunoştinţă de vreun dosar penal pe numele meu. În mod normal, ar fi trebuit să fiu informat, însă nu am fost. Recunosc însă că am avut un incident cu angajaţii unui restaurant. Am fost deranjat de faptul că nota de plată a fost adusă de bucătăreasă şi nu de ospătar. De aici a pornit tot scandalul. Au fost anumite injurii, dar nu am sărit la bătaie la nimeni. Eu nu ştiu nimic de vreun dosar penal”, a declarat Gheorghiţă Dan.

Gheorghiţă Dan este inspector şcolar general adjunct la Inspectoratul Judeţean Şcolar Brăila, iar de la începutul lunii septembrie i-au fost delegate, pentru 60 de zile, atribuţiile de inspector şcolar general până la organizarea unui concurs pe post.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...