17.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialUn muncitor din Prahova a fost strivit de mai multe cofraje pentru...

Un muncitor din Prahova a fost strivit de mai multe cofraje pentru turnarea betonului

Un muncitor a fost transportat, joi, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti după ce, în timpul serviciului, mai multe cofraje folosite pentru turnarea betonului au căzut pese el, strivindu-l, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Marian Popescu, a declarat că incidentul este accident de muncă, petrecându-se în curtea unei societăţi comerciale din comuna Brazi. Un muncitor, în vârstă de 38 de ani, din Ploieşti, în timp ce era la serviciu a fost strivit de mai multe cofraje folosite pentru turnarea betonului.

„Incidentul s-a petrecut într-o zonă unde erau mai multe blocuri de beton, iar în partea cealaltă se aflau patru plăci metalice de la cofrajele pentru beton. A fost strivit de plăci, în zona pieptului”, a declarat Popescu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că bărbatul a fost în stop cardio respirator şi a fost resuscitat.

„Bărbatul a fost în stop cardio respirator, s-au executat manevre de resuscitare. A fost intubat, având un traumatism abdominal. Este inconştient şi transportat la UPU Ploieşti”, a declarat Vasiloae.

Potrivit directorului adjunct al ITM Prahova, Constantin Stoica, inspectorii de muncă fac verificări, precizând că victima manevra o macara în momentul în care s-a produs accidentul.

Cele mai citite

Avertisment din partea European Green Party către Parlamentul European. Ancheta “Russiagate”, despre bani oferiți unor politicieni din UE, trebuie accelerată înainte de alegerile europene

Partidul European al Verzilor (European Green Party) cere ca investigația "Russiagate", referitoare la banii pe care Rusia i-ar fi oferit unor politicieni din UE,...

20 de țări vor cumpăra 500000 de obuze pentru Ucraina din afara Europei

Premierul ceh Petr Fiala a declarat marţi că 20 de ţări s-au angajat să cumpere o jumătate de milion de obuze pentru Ucraina din...

PSG și Borussia Dortmund s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor

Paris Saint-Germain s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe FC Barcelona cu scorul de 4-1 (1-1), marţi seara,...
Ultima oră
Pe aceeași temă