15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE Incendiul de pe autostrada Bucureşti - Piteşti a fost stins, traficul...

UPDATE Incendiul de pe autostrada Bucureşti – Piteşti a fost stins, traficul a revenit la normal

Incendiul care a izbucnit miercuri după-amiază pe autostrada Bucureşti-Piteşti, în localitatea dâmboviţeană Ulieşti, a fost stins de pompieri după aproximativ 30 de minute, iar traficul rutier în zonă, îngreunat din cauza fumului, a revenit la normal, transmite MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, un echipaj de la Detaşamentul Găeşti a intervenit pentru stingerea incendiului.

“Incendiul a fost lichidat. A intervenit un echipaj de la Detaşamentul Găeşti, iar intervenţia a durat 30 de minute. Traficul pe A1 a revenit la normal după 15 minute. Pompierii vor rămâne la faţa locului pentru a preveni reizbucnirea focului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, mr. Eduard Telea.

Traficul rutier pe autostrada Bucureşti-Piteşti, în localitatea dâmboviţeană Ulieşti, s-a desfăşurat cu dificultate, miercuri după-amiază, din cauza unui incendiu de vegetaţie, vizibiltatea fiind redusă sub 50 de metri din cauza fumului.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi de vegetaţie uscată, la 50 de metri de autostradă.

Incendiul ar fi izbucnit cel mai probabil din cauza proprietarilor terenurilor agricole din zonă care dau foc vegetaţiei şi nu supraveghează focul.

Centrul INFOTRAFIC din IGPR a anunţat că traficul rutier pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti se desfăşoară îngreunat în zona kilometrului 61, din cauza unui incendiu de vegetaţie, care reduce vizibiltatea sub 50 de metri.

Cele mai citite

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă