VIDEO. Controlor RATB, luat la bătaie de un bărbat, după ce fiica lui a fost prinsă fără bilet

Un bărbat din Berceni s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei, după ce a atacat un controlor RATB, din cauză că a amendat o tânără de 15 ani, care călătorea fără titlu de călătorie, precizează Regia Autonomă de Transport București (RATB).

Roxana Petre 0 comentarii

Un bărbat din Berceni s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei, după ce a atacat un controlor RATB, din cauză că a amendat o tânără de 15 ani, care călătorea fără titlu de călătorie, precizează Regia Autonomă de Transport București (RATB), într-o postare pe Facebook.

RATB a postat, vineri, o înregistrare video în care se poate observa cum un bărbat atacă un controlor, într-o stație.

„Scenă din timpul serviciului unor controlori RATB. O fată de 15 ani circulă fără titlu de călătorie și e prinsă de controlori pe 16 martie 2017, în cartierul Berceni, la stația C-tin Brâncoveanu. Speriată, își sună părinții. Tatăl vine repede cu o mașină, ca să pună lucrurile în ordine: își ceartă odrasla că a cheltuit banii pe altceva decât pe abonament și apoi trece la fapte”, se precizează în mesajul postat pe Facebook.

Potrivit RATB, a fost deschis un dosar penal, pentru ultraj, iar atacatorul a fost amendat cu 1.000 de lei.

„Poliția a constatat săvârșirea infracțiunii de ultraj... Bătăușul din Berceni s-a ales cu amendă de 1.000 de lei. Dar dosarul penal își va urma cursul. Procurorii vor cerceta mai atent cazul și apoi vor decide dacă nu este vorba despre ceva mai grav”, mai precizează RATB.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...