VIDEO. Ludovic Orban și Mihai Gâdea s-au certat în direct la Antena 3. Orban: Nu cred că l-ați întrebat pe Dragnea despre afacerile cu fermele de porci

Președintele PNL, Ludovic Orban, a avut un schimb dur de replici cu realizatorul TV Mihai Gâdea, în timp ce era invitatul acestuia într-o emisiune a postului Antena 3.

Mihai Diac 0 comentarii

Președintele PNL, Ludovic Orban, a avut un schimb dur de replici cu realizatorul TV Mihai Gâdea, în timp ce era invitatul acestuia într-o emisiune a postului Antena 3.

Mihai Gâdea i-a reproșat lui Orban că nu are poziții mai tranșante împotriva abuzurilor legate de activitatea DNA, deși actualul lider al PNL fusese scos din cursa pentru Primăria Capitalei de un dosar în care, ulterior, a fost achitat de judecători.

Mihai Gâdea l-a întrebat pe Ludovic Orban dacă nu caută să se răzbune împotriva procurorilor care l-au scos din cursa pentru Primăria Capitalei.

”Din câte înțeleg, procurorul respectiv nu mai este în DNA. Nu știu pe unde îl poartă pașii. Cred că se face și un soi de evaluare, iar procurorul respectiv știu că nu mai este în DNA. Eu cred că misiunea noastră a tuturor nu este să căutăm răzbunare împotriva celor care ne-au făcut rău, ci trebuie să căutăm să venim cu idei, cu proiecte care să îi ajute pe semenii noștri”, a spus Ludovic Orban.

"Eu cred că dumneavoastră ați făcut un blat cu cineva, altfel nu înțeleg această atitudine împăciutoare", l-a acuzat Mihai Gâdea.

"Nu este o atitudine împăciutoare, dar din poziția mea ce ați fi făcut? Eu cred că există dreptate și acest lucru se va dovedi. Nu știu dacă am venit în această emisiune pentru a mă lua dumneavoastră la rost. Nu am văzut ca în emisiunile cu ceialalți lideri politici, nici pe domnul Tudose nu l-ați întrebat cum de are fiica sa afacerile cu energie, nici pe Dragnea despre afacerile cu fermele de porci. V-am răspuns cu bunăvoință invitației dumneavoastră”, a replicat liderul PNL.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...