23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialVIDEO Traficul se desfăşoară cu dificultate în zona Gării de Nord din...

VIDEO Traficul se desfăşoară cu dificultate în zona Gării de Nord din Capitală, după ce o ţeavă cu apă caldă s-a spart

Trafic s-a desfăşurat cu dificultate, vineri dimineaţă, în apropierea Gării de Nord din Capitală. Maşinile sunt nevoite să circule cu viteză redusă după ce o conductă cu apă caldă s-a spart. Zona este acoperită de un abur dens.

"În acest moment, se circulă îngreunat din cauza unei ţevi sparte, prima bandă de pe strada I.C. Duca este blocată din această cauză. Strada aceasta face legătura cu zona de tranzit a Gării de Nord şi, din această cauză, traficul este şi mai îngreunat. Avem un echipaj de poliţie în zonă", a declarat Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

 

RADET anunță, într-un comunicat, că în jurul orei 6:45 s-a produs o avarie pe reţeaua primară pe bd. Gheorghe Duca nr. 10 (zona Gării de Nord).

„Zonele afectate sunt: Bd. Gh. Duca, calea Griviţei,  bd. Ion Titulescu, bd. Alexandru Ioan Cuza şi străzile adiacente. Avaria a fost depistată imediat de echipele RADET, fiind izolată prin manevre de închidere, urmând a se trece la remedierea ei. Echipele RADET vor lucra în regim continuu, până la punerea în funcţiune a zonei afectate în cursul zilei de astăzi.

Eventualele puncte termice ce ar putea rămâne oprite pe parcursul acestor lucrări vor fi afişate pe site-ul public www.radet.ro, secţiunea AVARII. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat atât clienţilor regiei, cât şi participanţilor la trafic”, se arată în comunicatul citat.

Cele mai citite

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Anunțul zilei în Bundesliga! Xabi Alonso și-a decis viitorul: „Acesta este locul potrivit pentru mine”

Antrenorul spaniol Xabi Alonso a confirmat vineri, într-o conferință de presă, că va continua pe banca formației germane Bayer Leverkusen şi în sezonul viitor,...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...
Ultima oră
Pe aceeași temă