15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiExplozie la Râmnicu Vâlcea. Trei blocuri afectate și 17 mașini avariate

Explozie la Râmnicu Vâlcea. Trei blocuri afectate și 17 mașini avariate

O mașină a explodat la Râmnicu Vâlcea, marți după-amiază. Distrugerile făcute de suflul deflagrației sunt impresionante: 3 persoane au fost rănite, 17 mașini avariate, geamuri sparte la apartamentele din trei blocuri.

În urma exploziei dubiţei, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale – două fiind transportate la spital (un bărbat – şoferul autovehiculului – şi o femeie) şi una (un bărbat care a suferit un atac de panică) fiind asistată la locul incidentului.

 
În dubiţa care a explodat şi a ars se aflau un tub de oxigen şi unul de acetilenă, însă acestea nu au explodat. Ele au fost închise şi au fost predate poliţiei.

Autovehiculul în interiorul căruia s-a produs deflagraţia aparţine unei societăţi care se ocupă cu întreţinerea instalaţiilor de alimentare cu gaz metan.

 

Explozia s-ar fi produs în momentul în care ar fi fost acţionat sistemul de închidere a uşilor maşinii.

În acest caz, poliţiştii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, au deschis dosar penal pentru distrugere din culpă.

Cele mai citite

Klaus Iohannis, vizită oficială în Coreea de Sud. Ce discuții va purta președintele

Președintele României, Klaus Iohannis, va efectua, în perioada 22-24 aprilie 2024, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitația Președintelui Yoon Suk Yeol. Republica Coreea...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă