13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiExplozie şi incendiu la o fabrică de armament din Cugir

Explozie şi incendiu la o fabrică de armament din Cugir

Explozia s-a produs în zona tunelului de încercări de la Uzina Mecanică Cugir, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

”În aproximativ 15-20 de minute elicoterul SMURD va ateriza pe stadionul Cugir, victima este stabila si conştientă”, a transmis ISU Alba. 

Sursa citată a precizat că explozia s-a produs într-un spaţiu al UM Cugir dat spre folosinţă Fabricii de Arme pentru testări din cauza faptului ca tunelul acestora de incercari a fost afectat de explozia de anul trecut.

ISU Alba intervine cu mai multe autospeciale, la Uzina Mecanică Cugir, unde s-a produs o explozie urmată de incendiu. Două persoane au suferit arsuri şi primesc îngrijirile medicilor.

”Explozia s-a produs în zona tunelului de încercări, din explozie au rezultat două victime confirmate:  femeie, 53 ani, cu arsuri pe aprox. 40% din corp pentru care a fost solicitat elicopter SMURD şi o femeie, 58 ani, arsuri mai uşoare pe 1 brat asistata de SAJ Cugir”, a transmis ISU Alba.

Incendiul nu se manifestă cu flacără vizibilă şi se intervine pentru lichidare.

Cele mai citite

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Lamborghini va construi o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...
Ultima oră
Pe aceeași temă