15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024

Breviar

Donatie de medicamente

Compania farmaceutica slovena KRKA, d.d., Novo mesto, a trimis ajutoare umanitare, sub forma de medicamente, victimelor inundatiilor devastatoare ce au lovit Romania in ultimele saptamani.
KRKA a raspuns initiativei ambasadorului Romaniei in Slovenia, dl Victor Chiujde, si a decis sa trimita medicamente prin intermediul organizatiilor de Cruce Rosie din Slovenia si Romania.
KRKA a trimis spre zonele in care au fost distruse peste 3.500 de locuinte si unde peste 14.000 de oameni au ramas fara case antibiotice (Nolicin si Ciprinol), precum si Daleron C, analgezic si antipiretic, in valoare totala de 348.870 RON (3.488.700.000 ROL).
Donatia KRKA reprezinta un exemplu concret al responsabilitatii sociale si al implicarii active a companiei in comunitatea in care isi desfasoara afacerile de succes si unde s-a afirmat ca o companie farmaceutica de varf.

Bani pentru diurnele militarilor din Irak

Bugetul Ministerului Apararii Nationale a fost suplimentat de Guvern, din fondul de rezerva bugetara, cu suma de 43.248.000 RON.
Fondurile vor fi utilizate pentru plata, pana la sfarsitul anului, a diurnelor aferente participarii personalului din MApN la misiunile internationale din Irak, Afganistan si Balcani.

Cele mai citite

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...
Ultima oră
Pe aceeași temă